SSL-certifikater Hjælp

Gå i dybden: Gennemse liste over vigtige SSL-artikler

Her er en liste over de fleste af hjælpeartiklerne til SSL-certifikater. Brug den som en vejledning – fra anmodning om et SSL-certifikat til installation på din server.

Klik for at gå til et hvilket som helst afsnit
BaggrundsoplysningerAnmod om dit certifikat
Valider dit certifikatInstaller, download og administrer dit certifikat
Certifikater med udvidet validering (EV)Fejlfinding på dit certifikat

Baggrundsoplysninger

Få mere at vide om SSL-certifikater, og hvilket certifikat der bedst opfylder dine behov. (Tilbage til toppen)

Anmod om dit certifikat

Der er nogle forskellige ting, du skal gøre for at anmode om dit SSL-certifikat. (Tilbage til toppen)

Valider dit certifikat

Når først du har anmodet om dit certifikat, skal du bekræfte, at du har kontrol over domænet. (Tilbage til toppen)

Installer, download og administrer dit certifikat

Når dit certifikat er udstedt, skal du muligvis gøre nogle flere ting for at installere dit certifikat. (Tilbage til toppen)

Certifikater med udvidet validering (EV)

Med certifikater med udvidet validering kan dine kunder se, at din virksomhed er legitim og bekræftet af en ekstern kilde. (Tilbage til toppen)

Fejlfinding på dit certifikat

Åh nej! Gik der noget galt? Find ud af, hvordan du udfører fejlfinding på dit certifikat, når det er installeret. (Tilbage til toppen)