SSL-certifikater Hjælp

Test SSL-certifikatets konfiguration

Processen med at få udstedt og installeret et SSL-certifikat kan være kompliceret, men der findes værktøjer, der kan hjælpe dig.

Når du har genereret en CSR (Certificate Signing Request), kan du sætte den ind i CSR-dekoderen for at sikre dig, at det korrekte almindelige navn og den korrekte organisation er angivet i CSR'en fra din server. Hvis de oplysninger, der vises i CSR-dekoderen er ukorrekte, kan du gentage processen med at generere en CSR med det korrekte almindelige navn og den korrekte organisation.

Bemærk: Hvis den CSR, du bruger, drejer sig om et certifikat med jokertegn, skal CSR'en indeholde asterisken for underdomæneniveauet, du ønsker at dække med det almindelige navn. Eksempel: For at beskytte test.coolexample.com og www.coolexample.com skal det almindelige navn på din CSR være *.coolexample.com

Når du har installeret dit SSL-certifikat, kan du bruge vores Certifikattjekker til at få vist oplysninger om dit SSL-certifikat og teste for en række almindeligt forekommende SSL-problemer. De fleste problemer, som certifikattjekkeren afslører, kan løses ved at gendanne dit certifikat og installere det igen.