Videresend min Microsoft 365-e-mail til en anden e-mailkonto

Bemærk: Vi er i gang med at løse et problem med videresendelse af e-mail. Hvis der opstår en fejl, kan du prøve at vente en time og så prøve igen. Alternativt kan administratorer konfigurere videresendelse af e-mail i Exchange Admin Center (EAC). Log på med din e-mailadresse og din adgangskode. Få mere at vide fra Microsoft.

Opret mailvideresendelse, så indgående meddelelser går til en anden e-mailkonto, såsom Gmal eller Yahoo. Dermed sparer du tid, da du slipper for at tjekke flere e-mailkonti.

Hvis du vil viderestille en anden e-mailkonto til din Microsoft 365-e-mailkonto, kan du i stedet læse denne artikel.

Påkrævet: Hvis du vil videresende e-mail til en adresse uden for din organisation, skal du først redigere din spamfilterpolitik for udgående spam. Ellers kan du ikke videresende ekstern e-mail.
  1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg Tandhjulsknappen Indstillinger Indstillinger > Se alle Outlook-indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg Mail > Videresendelse.
    Videresendelse
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Aktivér videresendelse, og angiv den e-mailadresse, hvor du ønsker at modtage videresendte e-mails.
    Aktivér videresendelse, og indtast e-mailadresse
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for Behold en kopi af videresendte meddelelser, hvis du vil beholde kopier af dine indgående e-mails i din Outlook-indbakke. Hvis du ikke markerer dette felt, slettes e-mailen fra din Outlook-konto, når den er blevet videresendt.
  6. Vælg Gem. E-mails, der sendes til din Outlook-konto, videresendes nu til din foretrukne indbakke.