Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gendan min hjemmeside ved hjælp af Site Backup

Bemærk: Site Backup er ikke blevet solgt som et nyt produkt siden januar 2018. Se for vores nye sikkerhedskopiløsning Hvad er Sikkerhedskopiering af hjemmeside?

Du kan gendanne hele dit site eller individuelle filer og mapper fra en sikkerhedskopi af Site Backup.

Brug af disse sikkerhedskopier:

• Overskriver eksisterende filer med kopien af filen fra sikkerhedskopien
  • Påvirker ikke filer, der ikke har versioner i sikkerhedskopien. Filer, der er oprettet efter sikkerhedskopien er for eksempel hverken slettet eller ændret.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i området Filer skal du klikke på Site Backup .
  5. Klik på Gendan filer .
  6. Vælg de mapper og filer, du vil gendanne.
  7. Klik på Gendan filer igen.
  8. Klik på Gendan.