Generér en API -nøgle til at beskytte Sucuri -audit -logfiler

Forbind din hjemmeside til Sucuri -tjenesten ved at oprette en gratis API -nøgle. På den måde kan du forhindre ondsindede besøgende i at slette Sucuri -audit -logfiler.

Påkrævet: Du skal installere Sucuri Security -plugin'et, før du følger disse trin.
  1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Sucuri Sikkerhed > Indstillinger .
  3. Vælg Generér API -nøgle i den øverste menu.
  4. Valgfrit: Hvis du har mere end én adminbruger, skal du vælge en primær e-mail i feltet E-MAIL .
  5. Vælg felterne Servicevilkår og Politik om beskyttelse af personlige oplysninger, og vælg derefter Indsend .

Næste trin

Beskyt din hjemmeside yderligere ved at aktivere de andre Sucuri -sikkerhedsindstillinger: