Gå videre til hovedindhold

WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Installer Sucuri Security -plugin'et i WordPress

Installer Sucuri Security -plugin for at forbedre dit WordPress -sites sikkerhed. Når plugin er installeret, kan du aktivere individuelle sikkerhedsfunktioner med blot et par klik.

  1. Log på WordPress.
  2. I menuen i venstre side, skal du vælge > Tilføj ny.
  3. Søg efter "Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Security Hardening".
  4. Vælg Installer nu .
  5. Vælg Aktivér .

Næste trin

Nu hvor du har installeret pluginet, kan du konfigurere disse sikkerhedsfunktioner:

Flere oplysninger