Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

GoDaddy -afgift på digitale produkter og tjenester

Digitale produkter og tjenester, der sælges på GoDaddy.com og leveres via internettet, kan være pålagt moms. Digitale produkter kan omfatte, men er ikke begrænset til, følgende:

• Domænenavne
  • Webhosting
  • Software as a Service (Saas)

Momsafgifter er angivet på din faktura. Moms pålægges afgiftspligtige produkter og tjenester baseret på skattelovgivningen i din angivne faktureringsadresse. Opkrævede skatter betales til regeringen i overensstemmelse med lokale krav.