Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Se mine GoDaddy -kvitteringer

Vi holder styr på alle dine køb i din kontos ordrehistorik . Følg disse trin for at se og downloade dine GoDaddy -kvitteringer.

1. Gå til siden GoDaddy Ordrehistorik . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Listen viser købsnumre, datoer og det brugte beløb. Du kan finde en specifik kvittering ved at bruge indstillingerne Filtre .
  3. For at eksportere til en CSV -fil skal du vælge din kvittering og derefter klikke på Eksportér til CSV .
    vælg kvittering
  4. Klik på et vilkårligt kvitteringsnummer for at se flere oplysninger, herunder faktureringsadresse, betalingsoplysninger og det købte produkt. Hvis du har brug for en papirkopi, skal du klikke på Udskriv som PDF .
    se kvitteringsoplysninger