Kontoadministration Hjælp

Se mine GoDaddy-kvitteringer

Se dine tidligere køb på siden Ordrehistorik. Filtrer efter domænenavn, kvitteringsnummer, datointerval eller betalingsmetode, og download eller udskriv derefter dine kvitteringer. Vælg ordrenummeret for at se en kvittering.

Download en kvittering

1. Gå til siden Ordrehistorik for GoDaddy. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af den kvittering, du vil downloade.
    markér afkrydsningsfeltet
  3. Vælg Eksportér til CSV. Filen vil blive downloadet.
    vælg eksportér til CSV

Udskriv en kvittering

1. Gå til siden Ordrehistorik for GoDaddy. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Vælg ordrenummeret. Kvitteringsoplysningerne, herunder faktureringsadressen, betalingsoplysningerne og det købte produkt, vises på en liste.
    vælg ordrenummer
  3. Vælg Udskriv til PDF. Kvitteringen åbnes i en PDF-fil.
    vælg udskriv til pdf