Sådan ændres dine Administrerede WordPress -adgangskoder efter en sikkerhedshændelse

Hvis du ved, at loginoplysningerne for dit Administreret WordPress -site er blevet kompromitteret, er det første, du skal gøre, at ændre alle dine adgangskoder. Med Administreret WordPress er der tre legitimationsoplysninger, du skal ændre.

• Login til WordPress -admin
  • sFTP -adgangskode
  • Adgangskode til WordPress -database

Følg disse instruktioner for at ændre alle dine adgangskoder og gennemgå derefter listen over yderligere ressourcer , herunder specifikke ressourcer for beboere i Colorado, Delaware, Illinois, New York, New Jersey, Oregon og Vermont.

Skift dit login til WordPress -admin

1. Naviger til din WordPress -loginside.

Bemærk:https://[your domæne] /wp-login.php

2. Vælg Mistet din adgangskode? .
  3. Indtast dit brugernavn eller din e -mailadresse i feltet.
  4. Vælg Hent ny adgangskode .
  5. Kontrollér din e -mail for at finde e -mail med gendannelse af adgangskode.
  6. Åbn e -mailen, og vælg linket til gendannelse af adgangskode.
  7. Indtast din nye adgangskode, og vælg Nulstil adgangskode .

Din adgangskode til WordPress -login er blevet opdateret!

Skift din sFTP -adgangskode

1. Gå til din GoDaddy produktside .
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. Vælg Indstillinger fra menuikon-menuen
    for den website, som du vil ændre SFTP/SSH-adgangskoden til.
    vælg indstillinger
  4. Under Produktionssite finder du SFTP/SSH-detaljer og vælger derefter Vis.
    vælg vis
  5. Vælg Skift adgangskode nederst på formularen. Du kan indtaste en adgangskode eller bruge knappen Generer til at oprette en stærk adgangskode. Vi anbefaler, at du anvender en stærk adgangskode.
    vælg skift adgangskode
  6. Vælg Skift adgangskode igen for at fuldføre processen.

Din sFTP -adgangskode er blevet opdateret!

Skift adgangskoden til din WordPress -database

Vi har allerede ændret din adgangskode for dig. Du behøver ikke ændre den. Hvis du gerne vil se den nye adgangskode, skal du følge denne vejledning.

1. Gå til din GoDaddy produktside .
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. For den hjemmeside, som du vil bruge, skal du vælge Indstillinger fra menuikon-menuen.

vælg indstillinger
  4. Under Produktionswebsted skal du vælge Vis flere.
    Vælg Vis flere
  5. Ud for Databaseoplysninger skal du vælge Vis.
    Vælg Vis
  6. Vælg øjeikonet for at se adgangskoden til din WordPress -database.
    Databasevindue

Yderligere ressourcer

Nedenstående yderligere ressourcer leveres i henhold til gældende statslove. Bemærk, at vores undersøgelse hidtil ikke har afsløret nogen beviser for, at den uautoriserede tredjepart havde adgang til kreditkortoplysninger eller andre økonomiske oplysninger.

Nyttige kontakter: Du kan lære mere om, hvordan du beskytter din kredit, ved at kontakte Federal Trade Commission (FTC) eller din stats & rsquo; s justitsadvokat for at få oplysninger, herunder om, hvordan du undgår identitetstyveri, placerer en alarm om svindel og placerer en sikkerhedsfrysning på din kreditrapport.

• Federal Trade Commission , Consumer Response Center 600 Pennsylvania Avenue, NW, Washington, DC 20580, 1-877-IDTHEFT (438-5338), www.ftc.gov/idtheft

Bestil din gratis kreditrapport . Du kan få en årlig gratis kopi af dine kreditrapporter ved at besøge annualcreditreport.com , ringe op til gratis på 1-877-322-8228 eller kontakte de store kreditrapporteringsbureauer. Deres kontaktoplysninger er som følger:

Equifax :
equifax.com
equifax.com/personal/credit-report-services
Postboks 740241
Atlanta, GA 30374
866-349-5191

Experian :
experian.com
experian.com/help
Postboks 2002
Allen, TX 75013
888-397-3742

TransUnion :
transunion.com
transunion.com/credit-help
Postboks 1000
Chester, PA 19016
888-909-8872

Advarsel om svig : Du kan placere en svindelalarm i din fil ved at kontakte et af de tre landsdækkende kreditrapporteringsbureauer, der er anført ovenfor. En svindelalarm beder kreditorer om at følge visse procedurer, herunder at kontakte dig, før de åbner nye konti eller ændrer dine eksisterende konti. Af denne grund kan du beskytte dig ved at placere en svindelalarm, men det kan også forsinke dig, når du søger at få kredit.

Sikkerhedsfrysning . Du har mulighed for at placere en sikkerhedsfrysning på din kreditrapport uden beregning. En sikkerhedsfrysning er designet til at forhindre kredit, lån og tjenester i at blive godkendt i dit navn uden dit samtykke, men kan forsinke din evne til at få kredit. For at placere en sikkerhedsfrysning skal du kontakte hvert af de tre kreditbureauer, der er anført ovenfor, og du kan blive bedt om at oplyse dit fulde navn. SSN; fødselsdato adresserne, hvor du har boet de sidste fem år bevis for den aktuelle adresse, såsom en regning eller en telefonregning en kopi af et statsligt udstedt identifikationskort og hvis du er offer for identitetstyveri, politianmeldelse, efterforskningsrapport eller klage til et retshåndhævende organ.

Bedrageri eller identitetstyveri . Hvis du har mistanke om hændelser med identitetstyveri, skal du indsende en rapport til retshåndhævende myndigheder, FTC eller justitsadvokaten. Hvis du er offer for svig eller identitet, har du ret til (1) at underrette politiet og justitsadvokaten om din stat; og (2) for at indhente og indgive en politirapport vedrørende denne hændelse.

Yderligere oplysninger : Du har ret til at indhente en politirapport, der indgives i forbindelse med denne hændelse. Hvis du er offer for svig eller identitetstyveri, har du også ret til at indgive en politianmeldelse.

• For beboere i Colorado, Delaware og Illinois: Du kan få oplysninger fra Federal Trade Commission og kreditrapporteringsbureauer om svigalarm og sikkerhedsfrysning.
  • For beboere i Oregon: Du rådes til at indberette mistanke om identitetstyveri til retshåndhævende myndigheder, herunder Federal Trade Commission og Oregon Attorney General. Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsfrysning ved at besøge hjemmesiden for Oregon Department of Consumer and Business Services på www.dfcs.oregon.gov/id_theft.html og klikke på “ Sådan får du en sikkerhedsfrysning. ”
  • For indbyggere i New York: Du kan kontakte New York Office of the Attorney General på: The Capitol, Albany, NY 12224-0341,http://www.ag.ny.gov/home.html, 1-800-771-7755, og New York Department of State Division of Consumer Protection på: 99 Washington Avenue, Albany, New York 12231-0001,http://www.dos.ny.gov/consumerprotection, 1-800-697-1220.
  • For beboere i New Jersey og Vermont: Du kan få en eller flere (afhængigt af staten) ekstra kopier af din kreditrapport gratis. Du skal kontakte hvert af kreditkontorerne direkte for at få en eller flere yderligere rapporter.