Husk en e -mail i Outlook til Windows

Brug tilbagekaldelse af meddelelser til at trække en e -mail tilbage, som du allerede har sendt fra postkasserne til personer, der ikke har åbnet den endnu. Du kan også erstatte den tilbagetrukne e -mail med en erstatningsmeddelelse. Du kan f.eks. Trække en meddelelse tilbage for at tilføje en vedhæftet fil og derefter sende en erstatningsmeddelelse, der indeholder den vedhæftede fil.

Bemærk: Du kan kun hente sendte meddelelser, hvis du og modtageren er i den samme Microsoft 365 -organisation.
  1. Åbn Outlook .
  2. Vælg Sendte elementer på den venstre side.
  3. Dobbeltklik på en meddelelse, som du vil huske.
  4. Bestem, om du har det klassiske bånd eller det forenklede bånd.
    • Hvis du har det klassiske bånd: Under fanen Meddelelse skal du vælge Handlinger og derefter Hente denne meddelelse .
      klassisk bånd med handlinger og husk denne meddelelse fremhævet
    • Hvis du har det forenklede bånd: Under fanen Meddelelse skal du vælgemenupunkt med tre prikker Flere kommandoer , derefter Handlinger og derefter Hent denne meddelelse .
      forenklet bånd med tilbagekaldelse af denne meddelelse fremhævet
  5. Vælg Slet ulæste kopier af denne meddelelse eller Slet ulæste kopier, og erstat med en ny meddelelse .
    husk denne meddelelse modal
  6. Hvis du vil have besked, hvis meddelelsen hentes, skal du sørge for, at afkrydsningsfeltet ud for Fortæl mig, om tilbagekaldelsen lykkes eller mislykkes for hver modtager , er markeret.
  7. Vælg OK .
  8. Hvis du har valgt Slet ulæste kopier og erstattet af en ny meddelelse i trin 6, skal du skrive meddelelsen og derefter vælge Send .

Om tilbagekaldelsen af meddelelsen lykkes eller mislykkes, afhænger af, om meddelelsen er læst, samt de individuelle modtageres indstillinger i Outlook. Se mulige scenarier fra Microsoft under "Sådan kontrollerer du en tilbagekaldelse".