Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er .htaccess?

Brug af .htaccess -filer giver dig mulighed for at styre opførsel af dit site eller en specifik mappe på dit site. Hvis du f.eks. Placerer en .htaccess -fil i dit rodbibliotek, vil det påvirke hele dit site (www.coolexample.com). Hvis du placerer det i et /content -bibliotek, vil det kun påvirke det pågældende bibliotek (www.coolexample.com/content).

.htaccess fungerer på alle vores Linux -hostingkonti.

Nogle eksempler på, hvad en .htaccess -fil kan bruges til, er:

• Tilpas fejlsiderne til dit site
  • Beskyt dit site med en adgangskode
  • Aktivér inkluderet på serversiden
  • Afvis adgang til dit site baseret på IP
  • Rediger den standardside (index.html), der er indlæst på dit website
  • Omdiriger besøgende til en anden side
  • Forhindre oversigt over mapper
  • Tilføj MIME -typer

En .htaccess -fil er en simpel tekstfil med navnet .htaccess. Det er ikke en filtype som .html eller .txt, da hele filnavnet er .htaccess. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer .htaccess -filer på Apache's website .

Bemærk: Sørg for at oprette en .htaccess -fil ved hjælp af en almindelig teksteditor, som ikke bruger word wrap. Nogle redaktører (f.eks. MS Word eller Notepad med aktiveret word wrap) vil indsætte usynlige tegn for at angive et linjeskift. Din .htaccess -fil fungerer ikke, hvis den har disse specialtegn.