Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er min servers e -mail -relayserver?

Alle vores servere bruger dedrelay.secureserver.net .

Din server skal sende mail ved hjælp af vores relayservere. Dette forhindrer misbrug af vores netværk og hjælper med at sikre, at vores kunder ikke bliver blokeret for at bruge det samme netværk som en spammer.

For det meste behøver du ikke bekymre dig om disse indstillinger, medmindre noget ikke virker, eller du vil bruge en anden mailserverdaemon på din dedikerede maskine.

Bemærk: Vores servere har en grænse for udgående e -mail på 5000 pr. Dag. Hvis du har brug for at sende mere end 5000 e -mails om dagen, skal du kontakte kundesupport .