Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvilke funktioner tilbyder min Selvadministrerede/Administrerede/Fuldt administrerede server?

Vores servere (både VPS og dedikerede ) findes i tre varianter, alt efter hvilken support og funktioner du har brug for:

Selvadministrerede servere er til professionelle blandt os, der ønsker så meget kontrol som muligt. Disse er gode, hvis du er fortrolig med shell -prompter og er en erfaren administrator.

Administrerede servere blev oprettet med de fleste kunder i tankerne. De tilbyder en servers kraft samt den nemme administration af din server via et kontrolpanel. Det er dog stadig betydeligt mere kompliceret end noget i retning af et WYSIWYG -program som f.eks. Websiteopbygning .

Fuldt administrerede servere giver GoDaddy ansvaret for at administrere og vedligeholde din server. Du er stadig ansvarlig for de sites, du vil hoste serveren, men vi tager os af stort set alt andet.

Sammenligning af planer

Her er en oversigt over, hvad ovenstående oplysninger oversætter til med hensyn til dette og det .

FunktionSelvadministreretAdministreretFuldt administreret
Automatisk programrettelse-
RodadgangKan konfigureresKan konfigureres
Kontrolpaneler-
Sikkerhedskopier: Efter behov-
Sikkerhedskopier: Disaster Recovery-
SSH
Applikationsadministration-
Dedikerede IP -adresser133
Overflytninger fra delt hosting-
Eksperttjenester (ES)$$
OvervågningGodtBedreBedst
Problemfri opgraderinger
Support: Chat
Support: Dedikeret team--
Forklaring
Understøttes
$Fås som betalt support
-Ikke understøttet/tilgængelig

Funktionsdefinitioner

Bliv hip til vores lingo ... (det er det, børnene siger i disse dage, ikke?)

Patching

Når sikkerhedsbrister er opdateret, er det vigtigt at få dem til din server så hurtigt som muligt. Ved hjælp af automatisk programrettelse udnytter din server de tilgængelige programrettelsesværktøjer via operativsystemet eller kontrolpanelet til at opdatere potentielt problematiske elementer hurtigt.

Rodadgang

Hvis du vil installere software på din server via kommandolinjen eller andre opgaver på administratorniveau, skal du sandsynligvis have root-adgang. Medmindre du er bekendt med at kontrollere din server via kommandolinjen, anbefaler vi dog ikke, at du bruger den; Det er meget nemmere at bryde din server ved hjælp af power root -adgang giver dig, end det er at bruge de samme privilegier til at rette den.

Aktivér rod- eller admin -adgang til min Gen 3 administrerede eller fuldt administrerede server

Kontrolpaneler

Mangling af din server kan meget mere ligetil med et kontrolpanel, som skaber en brugergrænseflade til at fuldføre opgaver på administratorniveau, såsom oprettelse af FTP-brugere og tilføjelse af websites til din server. Uden et kontrolpanel kan du kun administrere din server via kommandolinjen.

Sikkerhedskopier: Efter behov

Du har set disse advarsler, hvor vi siger: "Vi anbefaler, at du sikkerhedskopierer din server, før du foretager disse ændringer." Dette er den sikkerhedskopi. Opret en sikkerhedskopi, og gendan din server, hvis den ikke fungerer, som du forventede.

Sikkerhedskopiér min Gen 3 -server

Sikkerhedskopier: Disaster Recovery

Hvis din server lider af alvorlige brud, har vi ofte en sikkerhedskopi af din server. Disse gendannelser er tilgængelige mod et gebyr ved at kontakte kundesupport .

Advarsel:

Vi garanterer ikke, at vi har en Disaster Recovery -sikkerhedskopi af din server. Vi bestræber os på at holde disse tilgængelige, men du kan ikke stole på, at denne sikkerhedskopi er tilgængelig.

SSH -adgang

Fordele, der bruger servere, finder ofte, at det er hurtigere og nemmere for dem bare at udstede kommandoer til selve serveren i stedet for at håndtere en GUI. SSH er det middel, hvormed de kan gøre det.

Opret forbindelse til min server med SSH (Secure Shell)

Applikationsadministration

Installation af programmer som WordPress eller Drupal bliver stadig mere kedelig, jo oftere du gør det. Med en applikationsadministration har du et stort bibliotek med apps at vælge imellem, samt værktøjer til funktioner såsom automatiske opdateringer og flytning af applikationen på din server.

Overflytninger fra delt hosting

Opgradering fra delt hosting til en server har mange fordele, men hvis du var bange for at flytte dit website, gør vores overflytningsværktøj det virkelig nemt. Med intet mere end et par klik fejer vi din gamle delte hostingkonto op på din server og konfigurerer alt for dig.

Lige nu er denne funktion kun tilgængelig for cPanel/Linux -konti, men vi tilføjer snart funktionerne til Plesk.

Eksperttjenester (ES)

I lighed med at udføre en indsats for ombygning af hjem er vores serveradministratorer tilgængelige for at installere/reparere/reparere komponenter på din server. Vi har hele listen tilgængelig i voresMenuen Hostingtjenester .

Overvågning

Der er to primære elementer, som vi overvåger:

• Vores netværk sørger for, at det forbliver sundt og lykkeligt, og omdirigerer din servers besøgende til den.
  • Din servers container , som bruger NodePing og andre teknologier for at sikre, at din server reagerer korrekt på anmodninger.

Hvert af vores serversupportniveauer tilbyder et andet overvågningssystem:

Selvadministreret/God inkluderer kun netværksovervågning for at sikre, at du ikke får DDoSed.

Administreret/Bedre inkluderer overvågning af netværk og container, så du ved, om din server nogensinde er gået ned.

Fuldt administreret/bedste inkluderer overvågning af netværk og containere samt et team af serverfagfolk, der vil løse eventuelle problemer, som dine overvågningsrapporter har.

Problemfri opgraderinger

Hvis du opdager, at du har brug for en mere effektiv server, tilbyder vi opgraderinger på stedet, som ikke kræver noget arbejde for dig.

Support: Chat

Du sidder fast og ønsker et hurtigt svar. Se, hvad vi understøtter

. En af vores serverproffer kan så hjælpe dig med vores indbyggede chatfunktion.

Support: Dedikeret team

Vores fuldt administrerede servere inkluderer den slags hvid-handske-service, du forventer, herunder dedikerede teams af serveradministratorer, som du kan kontakte, hvis du har brug for noget udført på din server.