GoDaddy-hjælp

Hvordan installerer jeg et SSL-certifikat på min server?

Du kan installere SSL'er fra ethvert firma (eller nøglecenter – også kaldt for et CA) på din server ved at følge disse trin.

  1. Generer en anmodning om signering af certifikat (CSR).
  2. Bed om SSL-certifikatet.

    Disse instruktioner gør sig gældende for GoDaddy SSL-certifikater, men du er nødt til at fuldføre en lignende procedure for SSL-certifikater fra ethvert firma.

  3. Installer SSL-certifikatet.

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.