Kontoadministration Hjælp

Jeg har glemt mit brugernavn

Find dit GoDaddy-brugernavn, hvis du har glemt det, men stadig kender din adgangskode.

Påkrævet: Hvis du har et GoDaddy-domænenavn i din konto, skal du kende det for at genoprette dit brugernavn.
  1. Gå til siden Hent brugernavn.
  2. Indtast den e-mailadresse, som er forbundet med din konto, og vælg derefter Fortsæt. Udfør sikkerhedsspørgsmålet, hvis det vises.
  3. Hvis du har et GoDaddy-domænenavn, skal du indtaste et hvilket som helst domænenavn, som er tilknyttet din konto (for eksempel coolexample.com) og vælg derefter på Filtrer. Vi sender en engangs PIN-kode til din e-mailadresse.
  4. Under 6-cifret kode indtaster du PIN-koden, og derefter vælger du Bekræft kode. Vi viser dig dit brugernavn.