SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

IIS 7: Forny et certifikat

Fornyelse af et SSL -certifikat svarer til anmodning om et nyt certifikat. Du kan bruge oversigten nedenfor til at hjælpe dig igennem processen.

Bemærk: Denne vejledning gælder for SSL-certifikater, der hostes på tredjepartsservere, dedikerede servere eller virtuelt dedikerede servere. Hvis du bruger vores webhosting, gitterhosting, Hjemmesideprogram eller Hurtig indkøbsvogn®, skal du seFornyelse af mit SSL-certifikat i stedet for.

1. Anmod om fornyelse på din konto .
  2. Når din anmodning om fornyelse af certifikat er godkendt, skal du downloade certifikatpakken fra din konto . Du kan også downloade de mellemliggende certifikater fra lageret .
  3. Installer SSL -certifikatet .

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed.