Importér mit domænes zonefilfortegnelser

Du kan importere domæne -zonefilfortegnelser fra en tredjepart. Hvis du f.eks. Vil have os til at administrere dit domænenavns DNS, kan du importere zonefilfortegnelser, der eksporteres fra din nuværende DNS -administrator eller importere en zonefil, der aktuelt bruges på en BIND DNS -server.

Dataformatet følger BIND -zonefilformatet og RFC 1035. Vi understøtter ikke alle BIND -zonefilfunktioner, og vi understøtter kun import af A-, AAAA-, CNAME-, MX-, TXT- og SRV -recordtyper.

Advarsel - Import vil flette og duplikere alle eksisterende zoneposter.

Det ser ud til, at du ikke er logget ind. Hvis du logger ind ovenfor (under Tekstikon), kan du springe nogle trin over.

1. Gå til siden DNS-administration.
    2. På siden DNS -styring under Avancerede funktioner skal du klikke på Importér zonefil :
    3. Importér zonefil

4. Klik på Vælg filer for at finde og åbne de filer, du vil importere.
    5. Efter importen vises meddelelsen Fortegnelser, der ikke indeholder fejl, er blevet gemt.