Importér eller eksportér WordPress -database

I WordPress er der situationer såsom gendannelser, sikkerhedskopier og migreringer, hvor du måske vil importere eller eksportere din MySQL -database. Når du importerer og eksporterer din database, har du to muligheder:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Importér 1 WordPress -database fra en sikkerhedskopi til den angivne database.
    • Eksempel: backup.sql -fil.
  • Eksportér 1 WordPress -database, og placer filen på hostingkontoen.

At gøre det selv

For at importere eller eksportere din database selv, skal du bruge tabellen nedenfor for at finde det scenarie, der er relevant, og følge disse instruktioner.

For at gøre det selv, se Vanskelighed
Eksportér MySQL -databaser Basic
Importér SQL -filer til MySQL -databaser Basic
Eksport af MySQL -database i SSH Avanceret
Import af MySQL -databaser via SSH Avanceret