Importér eller eksportér WordPress-database

I WordPress er der situationer, såsom gendannelser, sikkerhedskopieringer og flytninger, hvor du måske vil importere eller eksportere din MySQL-database. Du har to valg, når du importerer og eksporterer din database:

• Ring til vores supportnummer, og én af vores eksperter kan mod betaling gøre det for dig.
  • Gør det selv ved at følge anvisningerne i tabellerne herunder.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan mod betaling foretage følgende tjenester for dig:

• Importér 1 WordPress-database fra en sikkerhedskopi (til den specificerede database.
    • Eksempel: backup.sql-fil.
  • Eksportér 1 WordPress-database, og placer filen på hostingkontoen.

Gør det selv

Hvis du selv vil importere eller eksportere din database, skal du bruge tabellen herunder for at finde den relevante situation og følge de pågældende anvisninger.

For at gøre det selv, henvises der til Sværhedsgrad
Eksportér MySQL-databaser Basic
Importér SQL-filer til MySQL-databaser Basic
Eksport af MySQL-database i SSH Avanceret
Import af MySQL-database via SSH Avanceret