Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forøg WordPress -hukommelsesgrænsen

Du kan støde på et problem, når du arbejder med dit WooCommerce -site, der beder dig om at hæve WordPress -hukommelsesgrænsen. Den nemmeste måde at opnå dette på er ved at redigere din wp-config.php-fil.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager ændringer i filen wp-config.php.
  1. Få adgang til filer i din Administreret WordPress -konto.
  2. Find filen wp-config.php i rodmappen eller mappen.
  3. Dobbeltklik på filen wp-config.php for at åbne den.
  4. Vælg Rediger .
  5. Find linjen
    /* Det er alt, hold op med at redigere! God udgivelse. */
  6. Lige over linjen i trin fem skal du tilføje denne kode:
    define ('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');

7. Eksempel på wp-config.php-fil
  8. Vælg Gem.