Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Indløs min Administreret WordPress -plan

Trin 1 i serien Administreret WordPress til forhandlere.

Indløs dit Administreret WordPress -abonnement for at tilpasse din butiksfacade med plug -in for forhandlerbutik og temaet Turnkey Storefront.

1. Gå til GoDaddy Mine produkter -siden. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Vælg pilen under Yderligere produkterpilikon for at udvide afsnittet.
  3. Ved siden af WordPress -hosting skal du vælge Indløs .
  4. Der vises et pop op-vindue. Vælg Indløs kredit . Du kan nu få adgang til din indløste plan under Administreret WordPress på din produktside.
  5. Konfigurer din gratis hostingkonto på Administreret WordPress -platformen. Derefter åbnes dit WordPress Dashboard.