Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Indløs min Administreret WordPress -plan

Trin 1 i serien Administreret WordPress til forhandlere.

Indløs dit Administreret WordPress -abonnement for at tilpasse din butiksfacade med plug -in for forhandlerbutik og temaet Turnkey Storefront.

1. Gå til dine Mine produkter side. Du skal logge ind med dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode, hvis du ikke allerede er logget ind.
  2. Klik på pilen under Yderligere produkterpilikon for at udvide afsnittet.
  3. Klik på Indløs ved siden af WordPress -hosting.
  4. Der vises et pop op-vindue. Klik på Indløs kredit . Du kan nu få adgang til din indløste plan under Administreret WordPress på din produktside.
  5. Konfigurer din gratis hostingkonto på Administreret WordPress -platformen. Derefter åbnes dit WordPress Dashboard.