Installer Memcached -dæmonen

Memcached er et gratis og effektivt objektcachelagringssystem, som du kan installere for at forbedre ydelsen på dit website. Memcached fungerer kun, hvis du installerer dæmonen, installerer PHP -bibliotekerne og konfigurerer din PHP -applikation korrekt.

På CentOS -servere udføres installationen af Memcached -dæmonen fra kommandolinjen og er uafhængig af ethvert kontrolpanel, som du måske bruger (WHM/cPanel eller Plesk).

1. Aktivér administratoradgang på din Gen 3 eller Gen 4 server, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Opret forbindelse til min server med SSH (Secure Shell).
  3. Skift til rodbrugeren .
  4. Installer Memcached.
    CentOS/AlmaLinux -brugere:
    yum -y install memcached
    Ubuntu -brugere:
    apt install memcached
  5. Konfigurer Memcached til at starte automatisk ved opstart.
    systemctl aktiver memcached
  6. Skift konfigurationen Memcached for at gøre tjenesten mere sikker og for at konfigurere den mængde RAM, der skal tildeles.
    1. Rediger konfigurationsfilen med din foretrukne teksteditor.
    2. CentOS/AlmaLinux:
      vim/etc/sysconfig/memcached
      Ubuntu:
      vim /etc/memcached.conf

Standardværdier:
      PORT = "11211" USER = "memcached" MAXCONN = "1024" CACHESIZE = "64" OPTIONS = ""
    3. Det er vigtigt at opdatere OPTIONS -linjen for at binde Memcached til localhost og for at deaktivere UDP -trafik og beskytte mod visse angreb. Bemærk: Denne indstilling er som standard i memcached.conf.
    4. VALGMULIGHEDER = " -l 127.0.0.1 -U 0"
    5. Du skal også konfigurere CACHESIZE til den mængde RAM, du gerne vil bruge. Dette afhænger af, hvor meget RAM du har på serveren, men 512M til 1024M er ofte et godt sted at starte.
    6. CACHESIZE = "1024"
  7. Når filen er ændret, skal den se sådan ud.
  8. PORT = "11211" BRUGER = "memcached" MAXCONN = "1024" CACHESIZE = "1024" OPTIONS = " -l 127.0.0.1 -U 0"
  9. Gem filen.
  10. Genstart Memcached for at afspejle dine ændringer.
  11. systemctl genstart memcached

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Vores servereksperter kan udføre disse trin mod betaling. Du kan få flere oplysninger om vores eksperttjenester ved at gå til menuen for ekspertservice .