Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Installer Sucuri Security -plugin'et i WordPress

Installer Sucuri Security -plugin for at forbedre dit WordPress -sites sikkerhed. Når plugin er installeret, kan du aktivere individuelle sikkerhedsfunktioner med blot et par klik.

  1. Log på WordPress.
  2. I menuen i venstre side, skal du vælge > Tilføj ny.
  3. Søg efter "Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Security Hardening".
  4. Vælg Installer nu .
  5. Vælg Aktivér .

Næste trin

Nu hvor du har installeret pluginet, kan du konfigurere disse sikkerhedsfunktioner:

Flere oplysninger