Installer, aktivér og deaktiver WordPress-plugins med WP-CLI

WP-CLI er et kommandolinjeværktøj, der hjælper dig med at udføre forskellige handlinger på dit WordPress-site. Hvis du er fortrolig med at bruge SSH-kommandoer, vil du bemærke, at WP-CLI har forenklede kommandoer oprettet til WordPress-sites. Sådan kan du installere, aktivere og deaktivere WordPress-plugins med kommandoer, der er tilgængelige i WP-CLI.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du ændrer din konfiguration af plugin.
Påkrævet: Du skal bruge følgende for at gennemføre disse trin:
Bemærk: Hvis du har en VPS- eller DED-server, skal du installere WP-CLI , før du kan begynde at bruge den. WP-CLI er ikke tilgængelig på vores Windows-hostingabonnementer.
  1. Opret forbindelse til din hostingkonto med SSH .
  2. Brug bash -kommandoen ls til at vise filer og mapper, og cd og ../ til at flytte gennem mapper, indtil du er i mappen med dine WordPress -filer.
  3. Indtast følgende kommandoer for at se listen over plugins installeret på dit site, installere et nyt plugin og aktivere eller deaktivere et eksisterende:
    • Sådan vises en liste over alle plugins, der er installeret på dit site:
      wp plugin list
      Du kan også se, om et plugin er aktivt eller inaktivt.
    • Hvis der er plugins, som du ikke har til hensigt at bruge, kan du slette dem med følgende kommando:
      wp plugin delete plugin-name
      I ovenstående kode skal du erstatte plugin-name med det faktiske navn på det tema, du vil slette.
    • Sådan installeres et plugin fra WordPress-arkivet:
      wp plugin install plugin-name
      I ovenstående kode skal du erstatte plugin-navnet med det faktiske navn på det plugin, du vil installere.
    • For at installere et plugin fra en .zip -fil skal du uploade plugin .zip -filen til mappen med din WordPress -installation ved hjælp af FTP eller Filhåndtering . Indtast derefter følgende kommando:
      wp plugin install plugin-name.zip
      I ovenstående kode skal du erstatte plugin-name.zip med det faktiske navn på den .zip-fil, du tidligere har uploadet.
    • Sådan aktiveres et plugin, der er installeret på dit site:
      wp plugin aktiver plugin-navn
      I koden ovenfor skal du erstatte plugin-navnet med det faktiske navn på det plugin, du vil aktivere.
    • Sådan aktiveres alle plugins, der er installeret på dit site:
      wp plugin aktiver --all
    • Sådan deaktiveres et plugin, der er installeret på dit site:
      wp plugin deaktiver plugin-navn
      I ovenstående kode skal du erstatte plugin-navnet med det faktiske navn på det plugin, du vil deaktivere.
    • Sådan deaktiveres alle plugins, der er installeret på dit site:
      wp plugin deaktiver --all
Bemærk: Hvis du vil installere og aktivere et plugin på samme tid, skal du tilføje kommandoen installere med --activate. Sådan ser den kommando ud:
wp plugin install plugin-name --activate

Når du har kørt WP-CLI-kommandoerne til at administrere dine plugins, kan du indtastewp plugin list kommandoen igen, hvis du vil dobbelttjekke listen over aktive og inaktive plugins på dit site.