Fungerer Memcached?

Hvis du ikke er sikker på, om Memcached er installeret korrekt, kan du køre nogle enkle test for at sikre, at alt kører, som det skal.

Bemærk: Test i denne vejledning kræver, at du bruger SSH. For at komme i gang skal du aktivere administratoradgang på din Gen 3 eller Gen 4 server (hvis du ikke allerede har gjort det), oprette forbindelse til SSH og skifte til rodbrugeren .

Er Memcached installeret?

Kontrollér, om tjenesten Memcached er installeret, kører og lytter på port 11211.

telnet localhost 11211

Dette skulle rapportere tilbage, at det var i stand til at oprette forbindelse til tjenesten.

[root@server [~]: telnet localhost 11211 Forsøger 127.0.0.1 ... Forbundet til localhost. Escape -tegn er '^]'.

Hvis den ikke er installeret korrekt, kan du ikke oprette forbindelse til tjenesten.

[root@transfer [~]: telnet localhost 11211 Forsøger 127.0.0.1 ... telnet: forbindelse til adresse 127.0.0.1: Forbindelse afvist

Er det aktiveret på min hjemmeside?

Brug en info.php -fil på dit website til at kontrollere forekomsten af de nødvendige PHP -biblioteker.

Du kan også bekræfte installationen fra SSH.

Bemærk: Sørg for at bruge den samme version af PHP som det site, du vil bruge Memcached på.

I en server med WHM/cPanel , PHP version 7.3, skal denne kommando returnere dette output (kun de første par linjer vises):

[rod@server [~]: ea -php73 -i | grep "memcached" /opt/cpanel/ea-php73/root/etc/php.d/memcached.ini, memcached memcached support = > aktiveret

I en server med Plesk , PHP version 7.3, skal denne kommando returnere dette output (kun de første par linjer vises):

[root@6266-7xsm ~]# /opt/plesk/php/7.3/bin/php -i | grep "memcached" /opt/plesk/php/7.3/etc/php.d/memcached.ini, memcached memcached support = > aktiveret

Hvis PHP -biblioteket ikke er installeret, returneres der ingen output, når kommandoen køres.

Fungerer Memcached -tjenesten og PHP -biblioteker?

Kontrollér, at memcached -tjenesten og memcachede PHP -biblioteker arbejder sammen, og at cachelagring fungerer som forventet.

Fra kommandolinjen, telnet til tjenesten Memcached.

[root@server ~]# telnet localhost 11211

Denne output vil blive returneret, og du vil være forbundet til tjenesten Memcached.

Forsøger :: 1 ... telnet: forbindelse til adresse :: 1: Forbindelse afvist Forsøger 127.0.0.1 ... Forbundet til localhost. Escape -tegn er '^]'.

Indtast kommandoen statistik. En hel side med output vises, men mod midten skal du kigge efter linjerne STAT bytes_read og STAT bytes_written .

stats STAT pid 6374 STAT oppetid 37567 ... ... STAT bytes_read 3733268975 STAT bytes_written 6526192728 STAT limit_maxbytes 1073741824 ... ... END

I dette tilfælde fungerer Memcached med en stor mængde data, der læses og skrives, som forventet. Indtastning kommandoen statistik igen skulle vise ændringer i disse værdier.

Hvis du ser en ekstremt lille mængde data blive læst og skrevet, eller værdierne på 0, fungerer Memcached ikke korrekt.

statistik STAT pid 30601 STAT oppetid 603941 ... ... STAT bytes_read 7 STAT bytes_written 0 STAT limit_maxbytes 1073741824 ... ... END

Du skal kunne bruge afslut for at vende tilbage til en standard SSH -prompt.

afslut Forbindelse lukket af udenlandsk vært. [rod@server ~]#

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Vores servereksperter kan udføre disse trin mod betaling. Du kan få flere oplysninger om vores eksperttjenester ved at gå til menuen for ekspertservice .