Kom godt i gang! Konfigurer Stripe til WooCommerce

Konfigurer Stripe for at sikre sikker betalingsbehandling. Dine kunder kan gemme deres betalingsoplysninger i din butik, hvilket gør betalingen hurtig og nem. Med Stripe kan du acceptere større kredit- og betalingskort.

Påkrævet: Stripe er kun tilgængelig for WooCommerce version 5.2+ på Managed WordPress Ecommerce -hostingplanen.
  1. Opret forbindelse til Stripe
    Lær, hvordan du opretter forbindelse til din Stripe -konto i din onlinebutik.
  2. Konfigurer Stripe -indstillinger
    Få mere at vide om de tilgængelige indstillinger, og hvordan du konfigurerer dem, inden du accepterer betalinger med Stripe.
  3. Administrer ordrer med stribe
    Generelle oplysninger om de tilgængelige funktioner, som Stripe tilbyder, og hvordan man administrerer ordrer, der afgives via Stripe i din onlinebutik.
  4. Hvad er den integrerede Stripe -betalingsmetode?
    Har du et spørgsmål om vores integrerede Stripe -betalingsmetode? Se i denne vejledning for at finde ud af, hvad dette er, og andre ofte stillede spørgsmål.
  5. Fejlfinding af den integrerede Stripe -betalingsmetode
    Har du stødt på et problem, mens du brugte vores integrerede Stripe -betalingsmetode? Se denne artikel for nogle almindelige trin til fejlfinding.