Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer omvendt DNS for min Gen 4 dedikerede server

Du kan konfigurere omvendt DNS (rDNS) opslag til din 4. generations dedikerede server. Det meste af tiden "søger" DNS din hjemmeside ved først at finde domænenavnet og derefter finde den tilhørende IP -adresse. Med omvendt DNS -opslag søger DNS først efter en IP -adresse og finder derefter det tilknyttede domænenavn.

Hvis du kører din egen e -mailserver, skal du konfigurere rDNS til at pege på dit primære domænenavn - nogle servere vil afvise e -mails fra enhver IP -adresse uden rDNS.

Omvendt DNS hjælper også, hvis du har brug for fejlfinding på dit netværk (f.eks. Kørsel af en traceroute).

1. Log ind på din konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations dedikerede server, som du vil bruge.
  3. I afsnittet Indstillinger ud for IP -adresse skal du klikke på Administrer .
  4. I feltet DNS-fortegnelse indtaster du det fuldt kvalificerede domænenavn, som du vil tilknytte serverens IP-adresse (f.eks. Mail.smarteksempel.com ).
  5. Klik på Opdater . Vi fuldfører den omvendte DNS -opsætning - det kan tage op til 48 timer, før ændringerne overføres til vores servere.