Kontoadministration Hjælp

Kontrollér min GoDaddy-kontos aktivitet

Kontrollér din kontos aktivitet for at sikre dig, at der ikke er noget mistænkeligt. Du kan se enheder og browsere, som blev brugt til at logge på din konto, og alle kontoændringer, såsom tilføjelse af totrinsbekræftelse eller stedfortræderadgang.

1. Gå til din GoDaddy-side for Login og PIN-kode.
  2. Select View all activity under Activity (last 90 days).
    View all activity
  3. Gennemse indtastningerne for din kontoaktivitet. Vælg Filtrer i øverste højre hjørne, hvis du vil søge efter en specifik type kontoaktivitet.
    • En afkrydsning i et grønt skjold Kendt enhed og aktivitet: Der forekom en kontohandling (for eksempel logget på en konto) fra en enhed eller browser, som du har brugt før.
    • En stjerne i et blåt skjold Ny enhed eller nye logonmetoder: Der forekom en kontohandling (for eksempel logget på en konto) fra en enhed eller browser, som du ikke har brugt før.
    • En pen i et gråt skjold Ændrede kontoindstillinger: Der blev foretaget en ændring i dine kontoindstillinger. Dette inkluderer for eksempel en adgangskode eller nulstilling af PIN-kode, og ændringer i dine profiloplysninger.
  4. Select Show details next to an account activity to see more info.
    Show details