Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Log ud af min GoDaddy -konto eksternt

Log ud fra din GoDaddy -konto, hvis du mener, at din konto er blevet kompromitteret, eller hvis du ikke kan huske, om du loggede af en delt enhed.

1. Gå til din GoDaddy-side for Login og PIN-kode.
  2. Vælg Administrer alle sessioner under Aktive login for at se alle enheder og browsere, der er logget på din konto.
    Klik på Administrer alle sessioner
  3. Vælg Log af for at logge af fra en specifik enhed eller browser. Vælg derefter Log af igen i det nye vindue for at bekræfte. Du bliver logget af den enhed eller browser inden for 5 minutter.