Vis min virksomhed på Yelp

Yelp er en fantastisk måde for folk at finde din lokale forretning og skrive anmeldelser online. Når først du har offentliggjort og gjort krav på din fortegnelse, kan du se, hvordan du klarer dig på Yelp, og opdatere dine åbningstider, fotos og andre oplysninger.

Denne video er en del af introduktionsserien til Grundlæggende markedsføring med GoDaddy og Kom godt i gang med GoDaddy Digital Marketing Suite.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Åbn dit websted.
    • For Website Builder: Rul til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det site, du vil ændre.
    • For Digital Marketing Suite: Rul til Onlinemarketing, og vælg Administrer ved siden af den konto, som du vil ændre.
  3. Åbn Yelp.
    • For Website Builder: Fra dashboardet skal du vælge Marketing > Social .
    • For Digital Marketing Suite: Vælg Social på dashboardet.
  4. Vælg Opret forbindelse, hvis du ikke har en eksisterende Yelp -fortegnelse. (Vælg Administrer din fortegnelse, hvis du allerede har en Yelp -fortegnelse.)
  5. Vælg at Forbind en fortegnelse (hvis du allerede har en Yelp -konto, som du gerne vil oprette forbindelse til) eller Opret ny fortegnelse .
  6. Følg prompterne, indtil din Yelp -fortegnelse oprettes og har forbindelse til Website Builder eller Digital Marketing Suite. Vi vil forsøge at lede efter eksisterende Yelp -fortegnelser, der ligner din, for at hjælpe dig med at gøre krav på den eksisterende fortegnelse og undgå at oprette dubletter.
  7. Hver gang du vender tilbage til din sociale side, kan du se, hvordan du presterer på hver platform.

Bemærk: Vi tilbyder GoDaddy Social, hvor vores eksperter administrerer dit online liv, hvis du foretrækker at bruge din tid på andre ting.