Installer et SSL -certifikat manuelt på min Cisco ASA 5500 VPN/Firewall

Når din certifikatanmodning er godkendt, kan du downloade dit certifikat fra SSL -administrationen og installere det på din Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) 5500 VPN eller firewall.

1. Find den mappe på din server, hvor certifikat og nøglefiler opbevares. Overfør derefter det mellemliggende certifikat (gd_bundle.crt eller lignende) og det primære certifikat (.crt-fil med vilkårligt navn) til mappen.
  2. Start Cisco ASDM (Adaptive Security Device Manager).
  3. På listen med ikoner i toppen af skærmen skal du klikke på Configuration (Konfiguration).
  4. På sidepanelet i venstre side skal du klikke på Remote Access VPN(VPN til fjernadgang).
  5. I det nye panel til venstre skal du klikke for at udvide Certifikatadministration og klikke på CA -certifikater .
  6. I højre side af hovedpanelet skal du klikke på Add (Tilføj).
  7. For Trustpoint -navnet skal du blot indtaste et navn for nemt at identificere dit mellemliggende certifikat på et senere tidspunkt.
  8. Vælg alternativknappen Installér fra en fil, og klik på Gennemse ....
  9. Vælg din for nylig uploadede gd_bundle.crt -fil (eller lignende) , og klik på OK .
  10. Klik på Installer certifikat for at installere det mellemliggende certifikat.
  11. I panelet til venstre skal du finde det udvidede afsnit om Administration af certifikat og klikke på Identitetscertifikater .
  12. Vælg dit nyligt installerede mellemliggende certifikat, som viser Ikke tilgængelig til udstedt af og afventende til udløbsdato .
  13. Klik på Installér i højre side af hovedpanelet.
  14. Vælg alternativknappen Installér fra en fil, og klik på Gennemse ....
  15. Vælg dit nyligt uploadede primære certifikat (tilfældigt navngivet .crt -fil), og klik på OK .
  16. Klik på Installer certifikat .
  17. Klik på OK for at lukke succesmeddelelsen.
  18. Tilbage i Cisco ASDM skal du finde panelet til venstre. Klik for at udvide Avanceret, og klik på SSL -indstillinger .
  19. I afsnittet Certifikater skal du vælge den grænseflade, der bruges til at afslutte WebVPN -sessioner, og klikke på Rediger .
  20. For Primært tilmeldt certifikat skal du vælge dit nyinstallerede SSL i rullemenuen og klikke på OK .
  21. Klik på Anvend for at færdiggøre indstillingerne for WebVPN -sessioner, der afsluttes på din valgte grænseflade.

Næste trin

Flere oplysninger

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.