GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Masseaktiverede premium-tilføjelsesprogrammer på flere websites i GoDaddy Pro-websites

Når du skal aktivere den samme premium-tilføjelse på flere hjemmesider på én gang i GoDaddy Pro-websites, kan du gøre det ved at aktivere masse.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Tilføjelsesprogrammer i venstre sidepanel.
  3. Alle websites, der føjes til din GoDaddy Pro-konto, er angivet på skærmen Tilføjelsesprogrammer. Vælg hjemmesiderne ved at markere feltet lige foran websitens navn.
  4. Vælg Aktivér i den øverste bjælke.
  5. Vælg den funktion, der skal aktiveres på de valgte hjemmesider.
  6. Vælg Køb tilføjelsesprogram .