Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Nulstil databasebrugeradgangskoder i min Linux -hosting

Du kan logge ind på dit websites databaser som en af de brugere, du har oprettet. Hvis du ikke kan logge på det, kan du prøve at nulstille brugerens adgangskode.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Databaser skal du klikke på MySQL -databaser .
  5. I afsnittet Nuværende brugere ved siden af den bruger, hvis adgangskode du vil ændre, klikker du på Skift adgangskode .
  6. Indtast de nye adgangskodedetaljer, og klik derefter på Skift adgangskode .

Bemærk: Hvis du bruger en MySQL-baseret applikation, såsom WordPress®, skal du opdatere dine forbindelsesstrenge for at bruge den nye adgangskode.