Om selvadministreret DNSSEC

DNSSEC (Domain Name Security Extensions ) tilføjer et ekstra lag sikkerhed til dine domæner ved at vedhæfte digitale signaturposter (DS) til deres DNS -oplysninger. Du kan selvadministrere DNSSEC for domæner, der er registreret med GoDaddy, når de bruger tredjepartsnavneservere (ikke GoDaddy), som har DNSSEC aktiveret.

Når du opgraderer til Premium DNS og aktiverer DNSSEC på din konto hos os, sørger vi for at administrere DNSSEC -indstillinger på dine vegne.

For at bruge DNSSEC med succes og administrere DS -fortegnelser skal du sikre dig, at dit domæne og dets zonefil opfylder disse krav:

• Domænenavnet er registreret via GoDaddy.
  • Registeret for domænenavnet skal understøtte DNSSEC til domænenavnets forlængelse.
  • Domænet bruger tredjeparts (ikke GoDaddy) navneservere, og du har kontrol over at signere dine zoner. Du skal gennemgå disse oplysninger med din DNS -udbyder.
  • Domænenavnet skal være i en aktiv status, ikke markeret af registeret og have gyldige data som vist i WHOIS -biblioteket .

For at aktivere DNSSEC skal zonen signeres digitalt af din DNS -server. Under signeringen opretter du en Delegation of Signing (DS) -fortegnelse. Hver DS -fortegnelse indeholder oplysninger, som registeret bruger til at godkende ved hjælp af DNSSEC. Du bruger DS -fortegnelsen og de oplysninger, den indeholder, til at aktivere DNSSEC for din zone.

Når du har oplysningerne om DS -fortegnelse fra din DNS -udbyder, kan du tilføje en ny DS -fortegnelse til din GoDaddy -konto.