Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret cPanel e -mailfiltre på min Linux -hostingkonto

cPanel lader dig oprette to typer e -mailfiltre:

• Filtre på globalt niveau håndterer e -mail, inden den når nogen af dine postkasser.
  • Filtre på brugerniveau håndterer e -mail, når en specifik konto modtager den.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet E -mail:
    • Klik på Globale e -mail -filtre for at oprette et globalt filter.
    • For at oprette et filter på brugerniveau skal du klikke på E-mail-filtre og ved siden af navnet på den konto, du vil filtrere, i kolonnen Handlinger klikke på Administrer filtre .
  5. Klik på Opret et nyt filter .
  6. Indtast et filternavn .
  7. Vælg og indtast de ønskede regler og handlinger , og klik derefter på Opret .