Opret en adminbruger i WordPress -databasen

Du kan oprette en ny WordPress -adminbruger indefra databasen. Brug denne metode, hvis din oprindelige administratorbruger blev beskadiget eller fjernet.

1. Log på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin skal du i menuen til venstre vælge navnet på den database, som dit site bruger.
  3. I menuen til venstre skal du kigge efter tabellen brugere og vælge tabellen (vælg teksten, ikke afkrydsningsfeltet). Denne tabel kan f.eks. Kaldes wp_users i din menu.
  4. Vælg Indsæt i den øverste menu.
  5. I kolonnen Værdi skal du indtaste følgende:
    Felt Hvad det er ...
    ID Ethvert tal, som ikke allerede bruges af en anden bruger.
    user_login Brugernavn til adgang til WordPress -dashboardet.
    user_pass Adgangskode til denne bruger.

Bemærk: Sørg for at vælge MD5 i menuen Funktioner .

user_nicename Kælenavnet for denne bruger.
    user_email E -mailadresse til denne bruger.
    bruger_registreret Dato og tidspunkt, hvor denne bruger blev registreret.
    user_status Indstil dette til 0 .
    skærmnavn Navn, der vises for denne bruger.
  6. Til højre skal du vælge .
  7. I menuen til venstre skal du kigge efter tabellen usermeta og vælge den pågældende tabel (vælg teksten, ikke afkrydsningsfeltet). For eksempel kan denne tabel hedde wp_usermeta i din menu.
  8. Vælg Indsæt i den øverste menu.
  9. I kolonnen Værdi skal du indtaste følgende:
    Felt Hvad det er ...
    user_id Indtast id'et fra trin 4.
    meta_key Indtast wp_capabilities .

Bemærk: For administrerede WordPress -konti eller brugerdefinerede databasetabelpræfikser skal du erstatte wp_ med det korrekte præfiks (såsom coolPrefix _capabilities ).

meta_value Indtast følgende:
    a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}
  10. Vælg .
  11. Vælg fanen Indsæt igen.
  12. I kolonnen Værdi skal du indtaste følgende:
    Felt Hvad det er ...
    user_id Indtast id'et fra trin 4.
    meta_key Indtast wp_user_level .

Bemærk: For administrerede WordPress -konti eller brugerdefinerede databasetabelpræfikser skal du erstatte wp_ med det korrekte præfiks (såsom coolPrefix _user_level ).

meta_value Indtast nummer 10 .
  13. Vælg .

Du kan nu logge på WordPress med dit nye brugernavn og din nye adgangskode.