Opret en automatisk eksport

Opret en automatisk eksport for at planlægge regelmæssig eksport af dine ordrer, kunder eller kuponer.

Påkrævet: Eksport af kunde / ordre / kupon er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

1. Log på WordPress.
  2. Klik på WooCommerce > Eksport > Automatiseret eksport > Tilføj ny .
  3. Opdater følgende indstillinger for automatisk eksport:
    • Aktiveret : Slå automatisk eksport til eller fra.
    • Eksportnavn : Indtast et internt navn for eksporten.
    • Output -type : Vælg at eksportere din fil i CSV- eller XML -format.
    • Eksporttype : Vælg om du vil eksportere ordrer, kunder eller kuponer.
    • Filnavn : Indtast et navn på de filer, der genereres til eksporten.
    • Format : Vælg et foruddefineret eller brugerdefineret format.
  4. Opdater Trigger automatiseret eksportindstilling for at afgøre, hvornår eksporten skal køre. Klik her for at læse mere om planlægning.
    • Du kan køre ordreeksport som ordre eller betalt eller med bestemte intervaller.
    • Du kan kun køre kundeeksport med bestemte intervaller.
  5. Opdater metodeindstillingen for at bestemme, hvordan eksporten skal sendes / overføres. Klik her for at læse mere om overførselsmetoder.
  6. Hvis du eksporterer ordrer, kan du opdatere afsnittet Eksportindstillinger for at målrette mod bestemte ordrer og inkludere ordrenoter.
  7. Klik på Gem.

Du kan vende tilbage til fanen Automatiseret eksport for at se og administrere dine automatiserede eksport.