Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret en kopi af en fil eller mappe på min Linux -hostingkonto

Du kan oprette nøjagtige kopier af filer på din Linux -hostingkonto.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. Vælg Filhåndtering øverst til venstre i kontoens Dashboard .
    vælg filhåndtering
  4. I cPanel Filhåndtering skal du vælge filen eller mappen og derefter vælge Kopiér .
  5. Udfyld felterne, og vælg derefter Kopiér filer .