Opret en meddelelse om indkøbsvogn om minimumsbeløb

En meddelelse om minimumsbeløb i indkøbsvogn vises, når et målbeløb for meddelelsen er opfyldt. For eksempel, hvis målværdien er $ 30, og varerne i indkøbsvognen i øjeblikket tilføjer $ 20, vil meddelelsen blive vist, og{amount_under} variabel er lig med $ 10.

Et valgfrit tærskelbeløb kan tilføjes, hvilket er det beløb, der skal aktiveres for meddelelsen. Hvis angivet, skal indkøbsvognen mindst indeholde dette samlede beløb, før meddelelsen kan vises.

Påkrævet: WooCommerce -indkøbsvognmeddelelser er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

En meddelelse om indkøbsvogn om minimumsbeløb kan oprettes af:

1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Meddelelser om indkøbsvogn .
  3. Vælg fanen Ny meddelelse .
  4. Vælg Minimumsbeløb fra menuen Type .
  5. Indtast et navn til meddelelsen i feltet Navn .
  6. Opret din brugerdefinerede meddelelse . En grundlæggende meddelelse gives for at komme i gang samt de variabler, der er relateret til meddelelsestypen.
  7. Indtast tekst til opfordring til handling (valgfri) - Denne tekst gengives ved siden af meddelelsen om indkøbsvogn.
  8. Angiv en URL til opfordring til handling (valgfrit) - Dette angiver, hvor brugeren skal gå hen og klikke på knappen Opkald til handling.
  9. Indtast et målbeløb (valgfrit) - I alt skal indkøbsvognen være mindre end dette beløb, før meddelelsen kan vises.
  10. Indtast et tærskelbeløb (valgfrit) - Dette er det beløb, der skal aktiveres. Hvis angivet, skal indkøbsvognen mindst indeholde dette samlede beløb, før meddelelsen kan vises.
  11. Vælg knappen Opret varsel om indkøbsvogn .