Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret et Facebook -indlæg, der kan købes

Butikker hjælper folk med at udforske produkter og produktsamlinger uden at forlade Facebook. Følg trinnene i denne artikel for at fremhæve et specifikt produkt i et Facebook -indlæg, der kan købes.

1. Opret et indlæg på din Facebook -konto.
  2. Indtast din meddelelse, og vælg indstillingen Tag produkter .
    ALTEXT
  3. Tilføj et billede, når du bliver bedt om det.
  4. Vælg billedet for at vise dit katalog. Vælg det produkt, du vil tagge, og derefter Gem og Opret .
  5. Tjek din Facebook -side, og du skulle kunne se dit indlæg!