GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret min Link in Bio

Brug en af vores hurtigstartskabeloner til at oprette din Link in Bio, eller design din egen fra bunden.

Bemærk: Link in Bio er kun tilgængelig i GoDaddy Studio -appen på iOS- og Android -enheder. Det er gratis for alle GoDaddy Studio -kunder.

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Link in Bio .
  3. Tryk på Opret nyt site .
  4. Vælg en af de foreslåede kategorier for dit site, og tryk på Fortsæt .
  5. Indtast et navn til din webiste, og tryk på Fortsæt .
  6. Tilpas din Link in Bio. Du kan:
    • Upload og tilføj dine egne billeder, eller vælg billeder fra vores biblioteker
    • Skift baggrundsfarve
    • Ændr teksten
    • Skift skrifttype, farve og justering
  7. Tilføj dine sociale medier og andre links. Du kan tilføje op til 12 sociale medieprofiler og så mange andre links, som du vil.
  8. Når du er tilfreds med din Link in Bio, skal du trykke på Udgiv i øverste højre hjørne.
  9. Vælg, om du vil udgive til et domæne, som du ejer, få et nyt domæne eller udgive til en gratis GoDaddy -URL, og tryk derefter på Fortsæt .

Advarsel: Du kan ikke ændre linket til din Link in Bio senere. For at få et andet link skal du slette din Link in Bio og oprette en ny.

Dit site vil blive udgivet med det samme. Du kan derefter se den eller dele den via sociale medier. Du kan også kopiere dit link og indsætte det manuelt i dine sociale medier, eller du kan trykke på Færdig , hvis du ikke er klar til at dele det endnu.