Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger filer i min Linux -hostingkonto

Sådan bruger du cPanel File Manager til at redigere indholdet af eventuelle tekstbaserede filer på din Linux-hostingkonto.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. Vælg Filhåndtering øverst til venstre i kontoens Dashboard .
    vælg filhåndtering
  4. I cPanel -filhåndteringen skal du bruge biblioteketræet til at gennemse til den fil, du vil redigere.
  5. Højreklik på filen og vælg Rediger .
  6. (Valgfrit) Vælg de kodningsindstillinger, som du vil bruge, og vælg derefter Rediger .
  7. Rediger din fil, og vælg derefter Gem ændringer .
  8. Vælg Luk for at gå tilbage til hovedsiden i Filhåndtering.