Rediger gavekort

Du kan redigere dine eksisterende gavekort og gendanne gavekortets PDF på skærmbilledet til redigering af gavekortet. På skærmen til redigering af gavekortet kan du redigere Generelle oplysninger , herunder gavekortets dato, udløbsdato og dets status, Køberoplysninger og Modtageroplysninger .

Du kan kun redigere gavekortskabeloner, tilknyttede produkter eller værdier, hvis gavekortet blev oprettet manuelt . Redigering af gavekortskabelonen, produktet eller værdien er heller ikke mulig, hvis der er tilføjet indfrielser eller tomrum til gavekortet.

1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Gavekort .
  3. Sørg for, at du er på fanen Gavekort øverst på skærmen.
  4. Vælg et gavekort på listen ved at klikke på gavekortnummeret eller linket Rediger .
  5. Foretag de nødvendige ændringer.
  6. Genopret gavekortet ved at vælge Generer PDF i rullemenuen i afsnittet Handlinger med gavekort i højre side af skærmen.
  7. Klik på Gem gavekort .