Omdiriger min hjemmeside til HTTPS i Windows Hosting

Hvis du har et sikkert certifikat (SSL) på din hjemmeside, kan du automatisk omdirigere besøgende til den sikre (HTTPS) version af dit website for at sikre, at deres oplysninger er beskyttet. Du skal bruge Plesk File Manager til at tilføje noget kode til web.config -filen på din Windows -hostingkonto.

Advarsel: De kodeeksempler, vi giver nedenfor, udgør ikke en komplet web.config -fil. Udskift ikke din eksisterende web.config -fil med den kode, vi giver. Før du ændrer din web.config -fil, anbefaler vi, at du opretter en sikkerhedskopi.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Plesk -admin .
  4. I Plesk Websites & Domains side, for det domæne, du vil bruge, skal du vælge File Manager.

Bemærk: Hvis du ikke kan se nogen ikoner for at vælge, i midten af siden vælge Vis Mere, og vælg derefter File Manager.

5. På listen Filhåndtering skal du vælge web.config . Web.config -filen åbnes i en kodeeditor.
  6. Efter åbningensystem.webServer tag og inden lukningensystem.webServer tag, tilføj det næste kodestykke. Pas på ikke at slette nogen af den eksisterende kode.

omskriv > regler > rule name = "HTTP to HTTPS redirect" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > betingelser > add input = "{HTTPS} "pattern =" off "ignoreCase =" true " / > /betingelser > action type = "Redirect" redirectType = "Permanent" url = "https://{HTTP_HOST}/{R:1} " / > /regel > /regler > /omskriv >
  7. Vælg OK nederst i kodeeditoren.