Fjern WordPress -kommentarer i databasen

Du kan fjerne WordPress -kommentarer fra databasen. Dette kan være nyttigt, hvis du hurtigt skal fjerne en stor mængde SPAM -kommentarer.

1. Log ind på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress ).

Bemærk: I cPanel-hosting skal du vælge databasen til dit WordPress-site i kolonnen til venstre, før du fortsætter til næste trin.

2. Klik på tabellen wp_comments.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af hver kommentar, du vil fjerne, eller klik på afkrydsningsfeltet Markér alle .
  4. Klik på Slet
  5. Klik på Ja