Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sådan får du adgang til domæner/konti efter ejerens død

For at få adgang til et domæne/en konto efter ejerens død skal du være den afdødes ejendomsadministrator eller pårørende. Du skal indsende en anmodning med følgende dokumentation:

1. En korrekt udfyldt formular til ændringsanmodning med ejendomsadministrator angivet som anmoder.
  2. Juridisk dokumentation med navnet på bobestyreren.
  3. Den afdødes dødsattest
  4. Foto -id til anmoder/ejendomsadministrator. Vi kræver, at den myndighedsudstedte fotoidentifikation er en farvekopi, en scanning eller et digitalt billede, der indeholder den afbilledede person, navn, signatur og udløbsdato, der klart kan identificeres.
  5. Hvis en virksomhed er angivet som registrant/kontoindehaver, bedes du give en kopi af forretnings -id'et. Eksempler på acceptabel offentlig udstedt virksomhedsidentifikation er:
    • En kopi af en myndighed-udstedt erhvervstilladelse fra en lokal, amtlige, statslige eller føderale agentur.
    • For virksomheder baseret i USA kan vi acceptere et "Determination Letter" (Klassifikationsbrev) fra de amerikanske skattemyndigheder (Internal Revenue Services, IRS). Du kan anmode om en kopi af dette brev ved at kontakte IRS på 1-800-829-4933.

Bemærk: Vi accepterer ikke kopier af selskabsvedtægter, ansøgninger, dokumenter, der er udskrevet fra internettet eller selvangivelser som forretnings -id.

Der kan gå op til 72 timer til indledende korrespondance. Når denne dokumentation er modtaget, informerer vi dig om, at din anmodning er udfyldt, eller om der er yderligere oplysninger nødvendige for at behandle din anmodning.