Sådan får du adgang til domæner/konti efter ejerens død

For at få adgang til et domæne/en konto efter ejerens død skal du være bobestyrer. Du skal indsende en anmodning sammen med følgende dokumentation:

1. En korrekt udfyldt anmodning om ændring, hvor bobestyreren anføres som anmoder. Du kan finde formularen på: changeupdate.com.
  2. Juridisk dokumentation med navnet på bobestyreren.
  3. Dødsattest
  4. Foto-ID på anmoder/bobestyrer. Vi kræver en farvekopi eller et digitalt foto af offentligt udstedt foto-ID, der indeholder billede af personen, personens underskrift og en tydelig udløbsdato.
  5. Hvis registranten/kontoejeren er en virksomhed, skal der fremsendes en kopi af forretnings-ID. Eksempler på godkendt offentligt udstedt forretnings-ID:
    • En kopi af en offentligt udstedt virksomhedslicens, der er udstedt af de kommunale, regionale eller statslige myndigheder.
    • For virksomheder baseret i USA kan vi acceptere et "Determination Letter" (Klassifikationsbrev) fra de amerikanske skattemyndigheder (Internal Revenue Services, IRS). Du kan anmode om en kopi af dette brev ved at kontakte IRS på 1-800-829-4933.

Bemærk: Vi accepterer ikke kopier af selskabsvedtægter, ansøgninger, dokumenter, der er udskrevet fra internettet eller selvangivelser som forretnings-ID.

Når vi har modtaget dokumentationen, giver vi besked, hvis vi har brug for flere oplysninger for at kunne behandle din anmodning. Ellers hører du fra os, når din anmodning er blevet behandlet.