Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sammenlign Gen 4 VPS -planer

GoDaddys 4. generations virtuelle private server (VPS) fås i fire planer. Hver plan er tilgængelig med to supportniveauer: Selvadministreret eller Fuldt administreret. Se tabellerne nedenfor for at finde den plan og det supportniveau, der passer bedst til dig - eller for at se, hvad din eksisterende plan inkluderer.

Bemærk: Hvis du ledte efter 4. generations dedikerede serverplaner , har vi også dem .

Abonnementer på 4. generations VPS

Funktion 1 vCPU 2 vCPU 4 vCPU 8 vCPU
VM-kerner 1 2 4 8
RAM Standardabonnement: 1 GB
Plan med stor hukommelse: 2 GB
Standardabonnement: 4 GB
Plan med stor hukommelse: 8 GB
Standardabonnement: 8 GB
Plan med stor hukommelse: 16 GB
Standardabonnement: 16 GB
Plan med stor hukommelse: 32 GB
Lager 20 100 200 400
Operativsystem Kun Linux
Intet kontrolpanel
Linux eller Windows
(se Supportniveauer for detaljer)
Sikkerhedskopi Alle abonnementer: Automatisk og on demand
IP-adresser Alle abonnementer: 1 dedikeret
SSL-certifikat Alle abonnementer: Gratis det første år

Supportniveauer for 4. generations VPS

Funktion Selvadministreret Fuldt administreret
Kontrolpanel Ingen, men kan tilføje cPanel/WHM eller Plesk på købstidspunktet cPanel/WHM, Plesk
Valgmuligheder til Linux CentOS 7, Ubuntu 16.04 LTS cPanel på CentOS 7, Plesk på Ubuntu 16.04 LTS
Valgmuligheder til Windows Windows 2016 Windows 2016
Overvåg/fasthold oppetid på netværk
Forebyggelse af DDoS-angreb på netværksniveau
Overvågning af ydeevne på system- og softwareniveau Betalt option
Sikkerhedsudbedring Betalt option
Apache, MySQL, sikkerhedssupport for netværk Betalt option Begrænset
cPanel, WHM, Plesk-support Betalt option Begrænset
Installation, opdateringer og support af brugerdefinerede plugins Betalt option Kun installation
Hjemmesidemigrering fra anden udbyder til GoDaddy Betalt option Op til 5 hjemmesider, 10 GB/hjemmeside, 1 database/hjemmeside
Fejlfinding på bruger-scriptfejl Betalt option Begrænset
Installation, opdateringer og support af brugerdefinerede applikationer Betalt option GoDaddy gennemgår og installerer kun
Administration af database Betalt option
Serveroptimering Betalt option Begrænset: Ingen opdatering af hjemmeside eller scripts
LAMP stack-support Betalt option
Installation af PHP-modul Betalt option
Sikkerhedskopiering af hjemmeside Betalt option
Serveroptimering Betalt option
SSL-installation Betalt option