Sammenlign GoDaddy Studio til mobil og web

GoDaddy Studio er tilgængelig på internettet og som en app på iOS og Android.

Appen er ideel til at skabe indhold på farten, mens webversionen er god til at skabe designs, der er “bedre på den store skærm”, såsom præsentationsbilleder eller Zoom -baggrunde.

Her er en liste over tilgængelige funktioner på hver platform:

Funktion Mobil Web
Opret projekter til alle platforme
Start med en skabelon
Tilføj og rediger billeder, tekst, grafik og figurer
Tilføj filtre til billeder
Eksportér projekter som .jpg- eller .png -filer
Få adgang til dine projekter på tværs af enheder med Project Sync ✓ (udrulning i faser)
Upload dit logo som et billede
Flyt flere lag på én gang
Del indlæg på sociale medier på flere platforme på én gang
Få hurtig adgang til dit logo
Upload dine egne skrifttyper
Indsaml grafik for nem adgang
Tilføj videoer
Organiser projekter og skabeloner i mapper Kun iOS
Brug layouts eller layoutsamlinger Kun iOS
Læs Opdag indlæg, der hjælper dig med at få mest muligt ud af GoDaddy Studio Kun iOS

Relaterede oplysninger