Konfigurer Braintree til WooCommerce

Forbind Braintree -plugin'et til din Braintree Direct -konto for at begynde at acceptere betalinger.

Påkrævet: Braintree for WooCommerce Payment Gateway er en WooCommerce -udvidelse, der er tilgængelig fra WordPress.org.
  1. Log ind på dit Braintree -kontrolpanel .
  2. Vælg tandhjulsikonet i øverste højre hjørne, og klik på API .
    Foto af menuen for at få adgang til API -nøgler
  3. Herfra kan du klikke på Vis for at se et eksisterende sæt API -nøgler eller Generer ny API -nøgle for at oprette et nyt sæt.
    Foto af konfiguration eller visning af API -nøgler
  4. Når du ser nøgler, skal du kopiere den offentlige nøgle , den private nøgle og sælger -id'et .
    Foto af API -nøglens kolonner
  5. Log på WordPress.
  6. Naviger til WooCommerce > Indstillinger > Betalinger, og vælg en af Braintree -gatewayene.
  7. Indsæt den kopierede offentlige nøgle , private nøgle og sælger -id i de tilknyttede felter under Forbindelsesindstillinger.
    Foto af indstillingerne for Braintree -plugin -forbindelsen
  8. Klik på Gem ændringer.