Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurer tilføjelsesprogrammer til checkout

Du kan bestemme, hvor dine tilføjelsesfelter vises på kassen-før eller efter afsnittet med faktureringsoplysninger eller før ordreoversigten (standard)-ved at justere visningsindstillingen.

Påkrævet: WooCommerce Checkout-tilføjelsesprogrammer er en premium WooCommerce-udvidelse, der følger med WordPress e-handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log ind på WordPress.
  2. Gå til Udseende > Tilpas .
  3. Vælg WooCommerce > Gå til kasse .
  4. Vælg den ønskede visningsindstilling i menuen Tilføjelsesprogrammer til betaling .
    Tilpas visningsindstillinger for Checkout-tilføjelsesprogrammer
  5. Vælg, hvordan du vil beregne tillægsprocentbaserede priser .
  6. Klik på Udgiv .